5 BEAUTY ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

2:03:00 μ.μ.

Περιμένουμε το καλοκαίρι πώς και πώς να φύγουμε να κάνουμε τα μπάνια μας. Σκεφτόμαστε τι ωραίες που θα είμαστε όταν θα επιστρέψουμε με την λαμπερή και μαυρισμένη επιδερμίδα μας. Μερικές φορές όμως επειδή είμαστε σε πολύ χαλαρή φάση αμελούμε την φροντίδα του δέρματος ή των μαλλιών μας. Θυμήσου αυτά τα 5 tips όσο θα λείπεις για να γυρίσεις ακόμα καλύτερη και λαμπερή! 

1. Δεν φοράμε συχνά αντηλιακό.
Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι πολλές πολλές φορές ότι πρέπει να φοράς αντηλιακό συνέχεια. Δεν ξεχνάμε να το εφαρμόζουμε κάθε φορά που βγαίνουμε από την θάλασσα και φυσικά όταν ταξιδεύουμε με οποιοδήποτε μέσο. Όσες ώρες και να διαρκεί το ταξίδι μας πρέπει να είμαστε έτοιμες επειδή οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου θα μας βρουν και μάλιστα απροστάτευτες! 

2. Δεν καθαρίζουμε το πρόσωπό μας το βράδυ.
Μερικές πάνε άβαφτες στην παραλία, άλλες πάνε βαμμένες. Και στις 2 περιπτώσεις πολύ καλά κάνουν. Αλλά είτε είσαι στην μία κατηγορία είτε στην άλλη πρέπει να ξεβάφεσαι οπωσδήποτε. Όταν είσαι βαμμένη για τον ευνόητο λόγο πρέπει να αφαιρείς το μακιγιάζ αλλά αναρωτιέσαι για ποιο λόγο να ξεβάφεσαι όταν δεν έχεις makeup; Θα σου εξηγήσω αμέσως! Περνάμε όλη μέρα στην παραλία αλλά το δέρμα μας δεν περνάει και πολύ ωραία γιατί μαζεύει όλες τις βρωμίτσες που υπάρχουν στον αέρα, όπως το καυσαέριο. Επίσης δεν κάνει να αφήσεις το αλάτι πάνω στην επιδερμίδα, ειδικά για πάνω από ένα βράδυ. Το πρωί που θα πας θάλασσα το πρόσωπο σου πρέπει να είναι έτοιμο για όλο αυτά που θα συναντήσει.
3. Δεν προσαρμόζουμε τα προϊόντα στο κλίμα του προορισμού μας.
Σπάνια μπαίνουμε στη διαδικασία να το σκεφτούμε αλλά είναι λογικό: Τα προϊόντα που θα πάρουμε μαζί μας καλό είναι να προορίζονται για το κλίμα που θα έχει εκεί που θα βρεθούμε. Δεν θα πάρουμε μία βαριά κρέμα μαζί μας αν πρόκειται να επισκεφθούμε ένα νησί στις Κυκλάδες, για παράδειγμα, αντίθετα αν επιλέξουμε να πάμε σε βουνό τα πολύ ελαφριά προϊόντα δεν θα μας βοηθήσουν ιδιαίτερα αφού συνήθως το κλίμα είναι ξηρό.
4. Αμελούμε την προστασία των μαλλιών μας.
Τα μαλλιά σου εκτός από το δέρμα σου χρειάζονται περιποίηση. Έχεις κάνει ombre; Έχεις κάνει highlights; Πρέπει να τα φροντίζεις για να διατηρηθεί η φωτεινότητα που έχουν αλλά και το χρώμα. Μια καλή λύση είναι ένα λάδι μαλλιών ή μια καλή μάσκα. Αλλά και το καπέλο ή ένα μαντήλι θα έδινε extra προστασία. 
5. Παίρνουμε μαζί μας περισσότερα από όσα χρειαζόμαστε. 
Γιατί θες να κουβαλάς μαζί σου περισσότερα από όσα έχεις ανάγκη; Πλέον έχουν βγει προϊόντα που είναι 2 σε 1. Για παράδειγμα, το σαμπουάν όπως και το αντηλιακό μπορεί να είναι και προσώπου και σώματος, για το μακιγιάζ μπορείτε να πάρετε ένα highlighter και ένα blush stick και για χείλη και για μάγουλα.

You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram