ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΞ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ?

3:00:00 μ.μ.


Θα έχεις ακούσει φαντάζομαι την παροιμία πως ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα. Εκτός από το μήλο όμως και το (καλό) σεξ μπορεί να κρατήσει τον γιατρό μακριά. Ο οργασμός είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου. Όπως λένε και οι σεξολόγοι πρέπει να το εντάξεις στις καθημερινές σου συνήθειες.


1.Το σεξ σε κάνει να λάμπεις.
 Μετά από το σεξ θα έχεις παρατηρήσει ότι το πρόσωπο σου λάμπει (και πολύ). Κάνοντας σεξ βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και έτσι βοηθάει το δέρμα σου να αντλήσει οξυγόνο και εν συνεχεία να γίνει πιο φωτεινό και λαμπερό!

2.Βοηθάει στην αντιγήρανση.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της διαδικασίας, είναι ότι η διαστολή των αιμοφόρων αγγείων οδηγεί στο να γεμίσει οξυγόνο ο οργανισμός σου, γεγονός που σημαίνει παράλληλα ότι αυξάνεται και η παραγωγή κολλαγόνου. Σκέψου ότι κάθε οργασμός είναι σαν να παίρνεις έναν ορό αντιγήρανσης από τα καταστήματα καλλυντικών, μόνο που είναι τσάμπα και πιο απολαυστικός και διασκεδαστικός.

3.Καταπολεμάει τις φλεγμονές.
Επίσης, το σεξ μπορεί να βοηθήσει στην καταπολέμηση της φλεγμονής στο σώμα - δηλαδή μπορεί να σε βοηθήσει να μειώσεις την ακμή, τις ρυτίδες και ο,τι άλλο εμφανίσει η επιδερμίδα σου. Το σεξ μειώνει το στρες και συνεπώς τις ορμόνες που το δημιουργούν. Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως μειώνονται και συνολικά οι φλεγμονές του δέρματος και άρα λάμπεις και δείχνεις πιο νέα.

4.Πες αντίο στις ρυτίδες.
Θυμάσαι που είπαμε οτι το σεξ αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου; Όσο περισσότερο σεξ τόσο περισσότερη παραγωγή κολλαγόνου! Ειδικά για όσες δουλεύεται πολλές ώρες και δεν έχετε διάθεση για μάσκες και κρέμες..είναι μια πολύ καλή λύση. 

5.Σε βοηθάει στην ενυδάτωση.
Δεν λέω βέβαια ότι μπορείς να αντικαταστήσεις τα 8 ποτήρια νερό που πρέπει να πίνεις κάθε μέρα! Αλλά θα σε βοηθήσει στην ενυδάτωση του προσώπου σου επειδή το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά στο σώμα σου και έτσι έχεις και την ενυδάτωση που χρειάζεσαι.

6.Καθαροι πόροι.
Δεν χρειάζεσαι πια καλλυντικά για τους πόρους σου. Βέβαια χρειάζεται και την βοήθεια σου, αν κάνεις πολύ καλό σεξ και αρχίζεις να ιδρώνεις, είναι το τέλειο. Έτσι λοιπόν θα είναι σαν να πήγες για καθαρισμό προσώπου, γιατί θα καθαρίσουν οι πόροι σου, τα υπολείμματα του make up και ο,τι άλλο υπάρχει στο προσωπό σου.


Αν θες μπορείς να πατήσεις  εδώ για να κάνεις like στο facebook για να μην χάνεις κανένα άρθρο <3


You Might Also Like

0 σχόλια

Instagram